Hush Puppies SS16 collection

Stap stylish & comfy de zomer in

Deze zomer mikt Hush Puppies op comfortabele en kwalitatieve schoenen die passen binnen de huidige trends. Het resultaat is een uitgebreide collectie, zowal qua stijl als qua materiaal: van shiny slip-ons voor vrouwen tot leren loafers voor mannen. Of hoe een vaste waarde in het schoenenlandschap ook hip kan zijn.
 

Women
Of je nu stijlvol wil struinen op het strand of gezellig wil kuieren in de stad: deze collectie heeft voor elke vrouw en elke gelegenheid een geschikt model in petto. Dankzij de metallic trend zal je deze zomer stralen met subtiele glanzende details, shiny slippers of glitter slip-ons. Ook heel wat wedge sandalen met een zool van kurk of touw passeren de revue. De flatform espadrilles zijn de paradepaardjes dit seizoen.

Men
Voor mannen kleurt deze zomer overwegend blauw en bruin. Het assortiment omvat comfortabele sneakers met cupzolen, stoffen instappers met touwzolen of leren klassiekers met verfijnde finesses. De gekleurde veters en brogue details geven je geraffineerde look extra cachet. Met deze collectie ga je een stijlvolle én comfortabele zomer tegemoet.

Contacteer ons
Margot De Palmeneire PR account manager, Global Image PR
Margot De Palmeneire PR account manager, Global Image PR
Over Hush Puppies

Dit oorspronkelijk Amerikaanse merk met de sympathieke Bassethond als mascotte is sinds 1958 wereldwijd vertegenwoordigd op de markt. Hush Puppies schoeit al generaties lang zowel kinderen als volwassenen. Het merk staat voor kwaliteit en draagcomfort en blijft ook vandaag innoveren door in te zetten op hightech en stijl. Het is in meer dan 120 landen vertegenwoordigd en sinds 1994 staat Manexco in voor de creatie en commercialisatie van de collecties in Belgiƫ en Luxemburg.

Hush Puppies
Manexco
Brusselsesteenweg 94
1310 Terhulpen