Hush Puppies verjongt assortiment met city collection

Hush Puppies lanceert een nieuwe collectie om haar imago een frisse boost te geven. Eén van hun paradepaardjes deze zomer is de metallic trend, in alle vormen en materialen.
 

Deze zomer zet Hush Puppies in op de metallic trend: van subtiele glanzende details tot geheel glinsterende slip-ons. Het merk legt de focus op verschillende soorten materialen: kruk, touw, leer of pailletten. Fans van het betere vlechtwerk worden verwend met flatform of platte espadrilles. Ook open of gesloten wedge sandalen met gesp passeren de revue. Maak elke outfit glansrijk en geslaagd met deze modellen: shine all the way!
 
Het comfort en de kwaliteit waarvoor het merk wereldwijd gekend is, vormen nog steeds één van hun sterke punten. Voeg daar innovatieve technieken, vernieuwende materialen en een jong en artistiek team aan toe en je hebt Hush Puppies anno 2016. Om de modernisering binnen het merk te verduidelijken werden 3 categorieën gelanceerd. De city collection onderscheidt zich met hippe modellen. De selection collection bevat meer geklede modellen, terwijl de cosy collection het klassieke imago als vanouds bevestigt.
 

Contacteer ons
Margot De Palmeneire PR account manager, Global Image PR
Margot De Palmeneire PR account manager, Global Image PR
Over Hush Puppies

Dit oorspronkelijk Amerikaanse merk met de sympathieke Bassethond als mascotte is sinds 1958 wereldwijd vertegenwoordigd op de markt. Hush Puppies schoeit al generaties lang zowel kinderen als volwassenen. Het merk staat voor kwaliteit en draagcomfort en blijft ook vandaag innoveren door in te zetten op hightech en stijl. Het is in meer dan 120 landen vertegenwoordigd en sinds 1994 staat Manexco in voor de creatie en commercialisatie van de collecties in België en Luxemburg.

Hush Puppies
Manexco
Brusselsesteenweg 94
1310 Terhulpen