New Hush Puppies FW1617 collection

New Hush Puppies FW1617 collection

De nieuwe Hush Puppies is gearriveerd. De lakleren platform brogues en de stoere derby veterschoenen zijn dé eyecatchers van de wintercollectie. Daarnaast heeft het merk dit seizoen nog heel wat andere trendy en classy modellen in petto. 

Hush puppies heeft haar imago een opmerkelijke opknapbeurt gegeven. "Met de city collectie gaan we voor hippe stadsschoenen, de selection collectie staat dan weer voor elegante, geklede modellen. Zo vindt iedereen voor elke gelegenheid een model dat perfect past bij zijn stijl", aldus General Manager Arnaud Vanderplancke. 

City

Hush Puppies enkel voor oudjes? Deze exemplaren bewijzen het tegendeel en zijn onmisbaar in je winterse garderobe! De molières, laarzen en sneakers maken je urban look compleet. Met de shiny veterschoenen met franjes geef je je entourage gegarandeerd het nakijken. Ook de sneakers vallen op met hun merkwaardige mengelmoes van schubben, glitter, en metallic. De stoere boots zorgen er op hun beurt voor dat mannen deze winter warm én stijlvol tegemoetgaan. 

Selection

Deze collectie straalt klasse uit. Alle modellen zijn classy en toch comfy, telkens met een trendy toets. Zo pronken de enkellaarsjes met een rits, gesp of detail van slangenleer. Deze schoenen zijn ideaal voor onder je geklede outfit. Vrouwen kunnen hun Mary Janes of pumps matchen met een kleedje, terwijl mannen de geknipte leren schoenen vinden voor onder hun kostuum. Iedereen vindt wel een model van Hush Puppies om dit seizoen te overwinteren!

Contacteer ons
Margot De Palmeneire PR account manager, Global Image PR
Margot De Palmeneire PR account manager, Global Image PR
Over Hush Puppies

Dit oorspronkelijk Amerikaanse merk met de sympathieke Bassethond als mascotte is sinds 1958 wereldwijd vertegenwoordigd op de markt. Hush Puppies schoeit al generaties lang zowel kinderen als volwassenen. Het merk staat voor kwaliteit en draagcomfort en blijft ook vandaag innoveren door in te zetten op hightech en stijl. Het is in meer dan 120 landen vertegenwoordigd en sinds 1994 staat Manexco in voor de creatie en commercialisatie van de collecties in België en Luxemburg.

Hush Puppies
Manexco
Brusselsesteenweg 94
1310 Terhulpen